Iti doresti reusita copilului tau la BAC? Asigura-te ca va trece cu succes proba de competente lingvistice orale!

Solutia practica, verificata, pentru reusita la
limba romana-oral BAC!

50 de teste model rezolvate. Explicatii, sfaturi si atentionari ajutatoare de la profesori

 
TRANSPORT GRATUIT pentru orice comanda, prin curier rapid!
- completati adresa de livrare si de restul ne ocupam noi -

Stimate parinte al unui elev aflat in fata examenului de maturitate, 

Probabil ca te intrebi de ce ar trebui sa-si bata capul copilul tau cu o proba care nu conteaza…
Dar oare chiar asa sa fie? E posibil ca proba de competenta lingvistica de comunicare orala in limba romana sa nu aiba importanta? Atunci de ce este obligatorie?
 
Iti ofer 3 motive CAPITALE care justifica pregatirea serioasa a probei orale de limba romana, la BAC:
 
1. Crezi ca proba orala nu are importanta? Te inseli! Fara aceasta proba sustinuta, copilul tau NU poate intra la probele scrise ale examenului de Bacalaureat!

2. Rezultatele nesatisfacatoare de la proba orala de comunicare in limba romana „prevestesc” dezastrul de la proba scrisa de limba romana si eventualul esec la examen!

3. Asadar, nu lasa pe maine ce poti face azi! Chiar daca examenul oral poate fi dat din nou in a doua sesiune (din august), copilul tau are nevoie de relaxare in vacanta de vara, nu de stresul unui nou examen.
  

In plus, pot constitui un semnal de alarma pentru un viitor angajator care consulta CV-ul in care aceasta competenta are valoare… zero!
 
Cu ajutorul celor 50 de teste elaborate de un colectiv special de autori coordonati de dna. prof. Cristina Scurtu, copilul tau va trece cu bine de prima proba orala a Bacalaureatului! In plus, pregatirea atenta poate conduce la rezultate excelente la proba scrisa! 
 
Comanda acum pentru copilul tau culegerea de teste speciale pentru pregatirea probei A de competente lingvistice de comunicare in limba romana! 


Teste special concepute pentru comunicarea eficienta in orice situatie, nu doar la
proba orala a examenului de Bacalaureat!
 
Asa cum bine stim cu totii, in viata comunicarea este esentiala. In fond, capacitatea de a comunica intre noi ne deosebeste de regnul animal! A sti sa comunici, sa transmiti celorlalti ideile, sentimentele, principiile sau dorintele tale, uneori, te poate scoate din impas.
In cazul unui examen, problema comunicarii, mai ales in limba materna, devine cu atat mai importanta cu cat profesorul reuseste sa vada in expunerea copilului:
 
     ceea ce scoala si familia, impreuna, au adaugat in bagajul lingvistic al copilului pana la aceasta varsta;
     capacitatea/obisnuinta de a gandi, de a face conexiuni si de a exprima coerent idei personale cu privire la un subiect anume;
     gradul de pregatire, increderea si dezinvoltura cand este sigur pe sine, ori timiditatea/incapacitatea de formulare a unor idei coerente in cazul unui bagaj de cunostinte mai redus.
 
Lucrarea pe care ti-o propunem acum contine 50 de teste REZOLVATE care ajuta elevul sa faca fata cu brio cerintelor examinatorilor. Acestea respecta tipologia subiectelor propuse de MEN pentru proba orala de limba si literatura romana, precum si programele specifice pentru examen. Indiferent de profil – real sau uman  subiectele din cadrul probei orale sunt aceleasi.
 
Cele 50 de teste prezente in lucrare ofera prilejul exersarii etapelor care asigura trecerea cu bine a probei:
     etapa intelegerii cerintei 
     etapa selectarii informatiilor necesare rezolvarii cerintei
     etapa de organizare a raspunsului
     etapa expunerii/sustinerii/argumentarii raspunsului.
 
Parcurgerea si rezolvarea celor 50 de teste asigura reusita la BAC a elevilor care termina clasa a XII-a. In consecinta...
 
Comanda acum pentru copilul tau culegerea BACALAUREAT – PROBA ORALA. Teste REZOLVATE la Limba si Literatura romana! Asigura-i toate conditiile necesare promovarii probei orale de competente lingvistice! 

Vezi aici un subiect rezolvat din lucrare!

Unicul instrument 100% practic pentru deprinderea exercitiului expunerii libere si coerente a raspunsului datorat examinatorului
 
Ceea ce aduce nou si cu adevarat util aceasta culegere in pregatirea elevilor pentru proba orala de romana, la bac, este rezolvarea integrala si explicita a testelor propuse.
 
Astfel, orice elev dornic sa inteleaga mecanismul rezolvarii acestor subiecte, poate urmari rationamentul expus de dna. prof. Cristina Scurtu, de la intelegerea cerintei si pana la pregatirea expunerii, cu lux de amanunte si explicatii.

Mi s-a parut excelent realizata aceasta culegere, iar rezolvarile testelor, cu bagajul lor de explicatii si modele de argumentari, sunt aur curat pentru copiii nostri! Foarte util! Multumesc!
 

Claudia F.
Claudia F., Bucuresti

 

Modelele de teste rezolvate il ajuta pe elev sa exerseze:
     intelegerea textului - cerinta;
     rationamente logice legate de continutul acestuia;
     formularea unei opinii personale;
     constructia argumentelor care sustin opinia personala.
 
Totul pentru reusita exemplara la proba orala de competenta lingvistica de limba romana! 
Comanda acum pentru copilul tau instrumentul cel mai eficient in pregatirea sa! Si aminteste-ti! Rezultatul probei orale prefigureaza rezultatul probei scrise! Nu lasa la voia intamplarii rezultatul acesteia!

TRANSPORT GRATUIT pentru orice comanda, prin curier rapid!
- completati adresa de livrare si de restul ne ocupam noi -

Am luat aceasta lucrare pentru fetita mea, tocmai pentru a-i oferi sansa unei pregatiri corecte a probei orale. Este mai emotiva, lucru care ar putea sa o impiedice sa formuleze un raspuns coerent in fata examinatorior. Asa, cu putin ajutor profesionist si cu mai mult exercitiu, sa speram ca totul va fi bine! Sper ca aceasta culegere sa-si atinga scopul. Multumim profesorilor care s-au gandit sa ofere elevilor acest sprijin util!
 

Gina A.

Gina A., Ploiesti

 
 


In concluzie...

Daca doresti sa-i acorzi copilului tau aflat in fata examenului de maturitate:
     sansa unei pregatiri corecte, relaxate si eficiente, inaintea examenului de Bacalaureat;
     posibilitatea studiului cu profesori experimentati, cunoscatori ai psihologiei elevului;
     oportunitatea descoperirii anumitor tehnici de exprimare coerenta, logica si valoroasa;
     ocazia de a dobandi siguranta, atitudine si curaj in fata profesorilor examinatori;
     ajutor concret la sustinerea cu brio a probei orale de limba romana.
 

Comanda acum exemplarul pentru copilul tau! Grabeste-te!

Platesti doar doar
68.25 lei (TVA inclusa)! In plus, stii ca ai facut tot ce-ti statea in putinta pentru a-i oferi copilului tot sprijinul pentru pregatirea si succesul la examenul de bacalaureat!
 
 
Titlu: BACALAUREAT – PROBA ORALA. Teste REZOLVATE la Limba si Literatura romana
Continut: 50 de teste rezolvate
Pret: 68.25 lei (TVA inclusa)
Mod de comanda: prin intermediul formularului de mai jos 
Livrare: prin curier 

 

Alte persoane au fost interesate si de Eseuri elaborate pentru reusita
la Bacalaureat - profil umanist si real


Cu ajutorul acestui ghid de nota 10 orice eseu poate fi realizat usor si bine! 
 
Culegerea de comentarii si eseuri elaborate aduce acum un plus de valoare si metoda in pregatirea si sustinerea examenului oral si scris la limba romana! Fiecare eseu beneficiaza de un plan, o structura fixa usor de urmarit de catre elev, care-l ajuta in structurarea propriei gandiri si elaborarea de idei coerente pentru redactarea propriului eseu.
 
Fiecare opera literara studiata la clasa sau ceruta in programa beneficiaza de 1 pana la 3 eseuri, astfel incat elevului sa-i fie usor sa inteleaga si sa poata alcatui propria sa varianta de eseu.
In functie de cerintele profilului sunt prezentate modele de comentarii si eseuri specifice fiecarui gen literar.
 
Oferiti-i copilului sansa de a realiza un eseu exceptional!
 
 
Alti clienti au mai comandat si Culegere de teste REZOLVATE la matematica
pentru reusita la Bacalaureat 

 
Culegerea contine 600 de exercitii REZOLVATE la matematica pentru pregatirea si reusita la examenul de bacalaureat (specializarile M1 matematica-informatica, M2 stiinte ale naturii si M2 tehnologic).
Fiecare exercitiu in parte beneficiaza de REZOLVARE COMPLETA, insotita de explicatii detaliate pentru intelegerea mecanismelor care stau la baza rezolvarii.

Exercitiile special alcatuite urmaresc:
* Recapitularea si fixarea materiei pentru examen, conform programei, pe specializari (M1 si M2)
* Antrenamentul specific pe probleme similare celor ce se regasesc pe foile de examen pentru cresterea increderii si consolidarea atitudinii de invingatori!
* Exersarea unei viteze de rezolvare optime pentru incadrarea in timpul util de examen
 
Culegerea devine astfel un instrument eficient de fixare corecta a materiei in sprijinul reusitei maxime la examenul de bacalaureat!
 
Succes!
 

Ana Rusu,
Coordonator editorial Divizia Invatamant
Rentrop&Straton

TRANSPORT GRATUIT pentru orice comanda, prin curier rapid!
- completati adresa de livrare si de restul ne ocupam noi -


 

Formular de comanda

Bifati produsele dorite:Va rugam completati

* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii!
Nume*
Prenume*
Telefon  
E-mail*
Regulamentului UE 679/2016 sunt de acord ca SC Rentrop & Straton S.R.L. sa colecteze si sa prelucreze datele din formular in scopuri comerciale.

termenii si conditiile site-ului!

Produsele achizitionate pot fi vizualizate si online, folosind platforma RS Online, unica in Romania. Veti putea sa va logati imediat ce plata produsului este confirmata in contul nostru.
www.RSonline.ro
* Pentru produsele in format digital, la cererea clientilor, Rentrop&Straton a decis sa ofere posibilitatea utilizarii produselor pe 3 computere diferite.